چرا همه ی ارگاسم ها در ما احساس مشابهی ایجاد نمی کنند؟

0

چرا همه ی ارگاسم ها در ما احساس مشابهی ایجاد نمی کنند؟ آلت تناسلی به چندین جفت عصبی گوناگون متصل است که هر جفت از اعصاب (که تکانه های عصبی را انتقال می دهند) به یک قسمت از ناحیه تناسلی شخص سرویس می دهند. تحریک هر قسمت از عصبها، احساسات متفاوتی را ایجاد می کند. بسته به بخشهایی از آلت تناسلی که تحریک می شوند و شدت و الگوی تحریک مربوط به آن، ارگاسم می تواند در زمانهای مختلف با یکدیگر متفاوت باشد
برای زن کیفیت احساس ارگاسم بستگی به این دارد که تحریک در کجا اتفاق بیفتد: چوچوله، مهبل یا گردن رحم. چوچوله مستقیماً به عصب فرجی متصل است.

مهبل به عصب لگنی، و گردن رحم نیز به اعصاب زیر شکمی و واگ وصل می باشد. اگر چه تحریک هر یک از این نواحی تناسلی به تنهایی می تواند موجب ارگاسم شود با این حال تحریک مرکب، موجب ایجاد اثر مضاعف و بروز ارگاسم همه جانبه خواهد شد، چیزی که به آن ارگاسم مختلط
می گویند.
در مرد، اعصاب فرجی، تکانه های عصبی را از سطح پوست آلت تناسلی و کیسه بیضه ها انتقال می دهند و اعصاب زیر شکمی، تکانه های عصبی را از بیضه ها و غده ی پروستات منتقل می کنند. بنابراین تحریک هر کدام از این اعصاب می تواند احساسات متفاوتی را ایجاد نماید.

براي بسياري از افراد «ناحيه تحريك پذيرشان» مناطقي فراتر از نواحي تناسلي آن ها گسترده مي¬باشد. ميزان پراندگي اين نواحي بستگي به خود شخص دارد. تحريك اين نواحي موجب ايجاد ارگاسم¬هاي شديدتري در فرد مي¬شود. همچنين احساس ارگاسم به عوامل ديگري از جمله عوامل ذهني- شناختي، روانشناختي، داروشناختي و … نيز بستگي دارد.

ارگاسم یا ارضا شدن به حالت رهایی از تنش و انقباضات مداوم همراه با انزال یا بدون آن گفته می‌شود که در زنان و مردان متفاوت است.

 

منبع : راهنمای پاسخ به سوالاتی درباره ی ارگاسم
نویسندگان: باری آر، کومیساروک – بورلی ویپل – سارا ناصرزاده – کارلوس بییرفلورز
مترجمین: دکتر منیر بیگلر بیگی – احمد خالقی لکموج

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.